Better to be hated, than loved for what you're not

Hahaha, ett X antal bilder från när vi var lost i Sollentuna igår, påväg hem från festen där. (Ja, okej H, alla var inte dryga. Några var goa gubbarrrr!)


Såhär arga var vi för att festen sög och vi var lost. Inte kul!



Att bjuda på sig själv. Bilden är grym! ♥
Finns fler, men de kanske kommer upp senare 3:D <-- :D

Puss!
/Fridaaaja

from helenas soffa

Sitter och slappar nu framför tvn och datorn hemma men ska snart fixa till mej inför en låååång träning. På söndagar är man aldrig taggad på att åka och träna i två hela timmar. Men, men. Det blir oftast kul när man kommer dit. Hoppas bara inte att det typ är lov ifrån träningen. Om det är det kommer jag liksom åka helt i onödan ända bort till Vallentuna för att göra ingenting.

Fast helst av allt skulle jag vilja stanna hemma och ha hemmaspa i badrumet med ansiktsmask, fotbad, musik och tända ljus. Och bara koppla av lixxxxxoom:) Får ha det ikväll istället :D


Måste bara tillägga till Fridas inlägg om igår, så inte nån tar illa upp lixom: Alla var inte dryga, bara några typ. :)

Puss o heej


Nu ska vi spela Mario Kart

suck it bitches ni får inte vara med och spela. Per-Albin och Rubolf A kommer äga sönder. Muhassmad får också vara med på ett hörn.

Black Grannie, with a taste of old woman *irlänsk dialekt*

Bye Bye
H y F



Bra start på höstlovet!

Tjeeeena, Fridaaa häär! Var på fest i Vaxholm, alltsååå..! Det var typ tio pers när vi kom dit, och vi som kom va typ 30/40 pers.. Så lite påfyllnad sådär och så va festen igång.. typ! :D Den drog igång ordentligen när jag och några andra coolingar lyckades dra upp folk att dansa, visst blir allt mycket roligare då? :D

Runt typ lite innan ett blev vi utslängda, hihih.. då gick vi till bussen som gick typ halv två, bara att vänta! Vänta, vänta, vänta.. Men det är kul med massa aspackade människor runt sig, om de är roliga förstås! :D Kom hem runt tre och var megasuper trött.. typ det jag skrev förut :D

Jag fick pannkakslunch och nu ska jag in och duscha, och sen kommer Helena. Vi kanske ska ut ikväll med Hampus, wiihooo!♥

Nu blire bildbooomb!

Kraaaam!

Vi fick vänta på bussen i Engarn i eeevigheter typ xD


Millan, Nicky, Jossan och "Måns Möller".. Haha ;D
Paarteeey!


Hahhaa! xD

Daaaans!

Glada snubbar!

Hahahahaha! xD Killar blir så söta och kärleksfulla på fyllan...! ;D


Beeeeestiiiis!♥♥

Helena, Jonathan, Jaaag, Millan och Hanna :D

Av någon anledning hamnade vi i källaren och spelade pingis, hhii
Hahaha! :D

Nu ska jag duscha!
Puss!♥
//Fridaaaalajnen

lörredagge

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa håret med inpackning och sånt så det blir mjukt och fint. Sen ska jag till frida och nörda lite mario kart innan vi drar ut. :)

Hugs and kisses <3

Party Like A Rock Star

Faan vilken lyckad kväll det vart igår kom inte hem förens klockan typ halv tre? Har typ träningsverk efter allt dansande igår men såå värt det! Träffade en massa nya och trevliga människor igår också! Tjejerna skulle sova här igår men jag mådde inge bra i slutet så kände att jag var tvungen att sova ensam i min säng och vara utvilad till ikväll. Ska på halloween fest i enebyberg ikväll! Jag ska vara en djävul och Sofie ska vara ängel! Ajaa här får ni lite bilder från igår!


















Puss/N

klockan 09:04

Vet inte riktigt vad jag ska skriva...Har bara fått sova i fyra-fem timmar i natt, och ska nu iväg till nån körkortsutbildning eller nåt. Tre och en halv timme kommer det ta, jag vet fan inte hur jag ska orka. Har redan ont i huvudet, är sjukt trött och lite borta. :S Ska tänka positivt iaf, för när jag gått kursen idag får jag finallyyy börja övningsköra!!! :D

Tänkte inte skriva nåt om vad som hände igår, för om jag känner N och F rätt kommer de så fort de vaknar gå in på bloggen och skriva massa och lägga upp bilder från gårdagen. :) Så ni får stå ut i några timmar till innan ni får veta vad som har hänt i våra zuperfunny liv. ;D  


Sov gott <3


Update...

Insåg just att frida precis dissat läppglanset som jag tipsade om...xD så kan det gå.

Visst, det kanske inte är världens bästa läppglans, men det låter ju bra på innehållet ;). Och annars så kan man ju köpa det bara på grund av den fina förpackningen...Det tänkte nästan jag göra :)

Puss puss!

Vilket jääeevla uuufoo


Tro det eller ej, men denna blogg ägs faktiskt inte bara av Frida, utan också av mej och Nicky. Suprise suprise ;)
Även fast det råkar vara så att det bara är Frida som skriver massa inlägg så är jag och Nicky heltidsbloggare ändå. Vi håller bara på att utbilda oss till smarta snillen just nu, vilket råkar tar ett tag.

Hursomhelst,

Var med flickorna N och F på Mörby Centrum och hängde inne på Kicks ;) Vi fick prova en serie läppglans som hette Lip Venom från märket DuWop. Serien består av olika varianter av plumpersläppglans, o de finns i massa olika färger.

 Klicka för att visa stor bild


Läppglanset innehåller många eteriska oljor som jojoba, avokado olja, kanel och ingefära. Det återfuktar och ökar blodcirkulationen i läpparna, vilket gör att de blir större. Kostar 175 kronor på Kicks. :)

Puss!


on the bus!!!!

på bussen Dåra, jäättetrött!! jag fick skynda mig som en galning imorse för vaknade lite sent, sängen drog i mig. vi är så bra kompisar, så det känns liksom elakt att lämna :/ håret är helt ofixat, porque 3:orna ska fixa våra hår idag. färg och klipp, fast jag vill inte färga eller klippa, så Stylat bara :D Lite Najs sådär. jag är jättehungrig också, ingen frukost på mig alltså, menar i förstås. nicky efter skolan! träffas i mörby, gr8! Puuss!!<3

typ the worlds most supermega awesome week number one!!!!!!!

NjaaaaaaaAAA! kanske inte riktigt ;) 

Sitter just nu och tycker synd om mig själv för att massa saker gått snett denna vecka...Datorn slutade fungera för några dagar sen och nu när den äntligen fungerar igen upptäcker jag att alla mina bilder och typ dokument är borta. Dessutom fungerar datorn sjukt segt, och jag har haft ont i huvudet i snart tre dagar nu, mitt rum har på något sätt blivit ovanligt stökigt, jag failade totalt på senaste engelskaprovet, hela min fritid går åt till att plugga in saker som jag inte bryr mej om, och jag råkade klippa av min marsvins lilla klo för långt in så att det rann ut blod, när jag skulle klippa hennes klor. Jag började nästan gråta för att jag kände mej så elak och mitt marsvin började pipa, o så svimmade jag nästan för att det var så äckligt.

Fast, idag var faktiskt en bra dag. Började första lektionen klockan 12, så på morgonen låg jag o kollade på film i min säng :) mysmys. Och sen åt jag och Helena sushi i Mörby. Supppperrrswweeet ;)

nu skulle jag ju lägga in en bild här på min trevliga sushimåltid, men sladden till mobilen är ju självklart borta. Så jag snodde en från google istället. 

Suuuusshiiiii!

Btw, är det NÅN som gillar de där slemmiga ingefärsgrejjorna som ligger i en hög brevid när man köper sushi? uuuh på dom. ;)



Med vänliga hälsningar,
Hell


I brist på annat

I brist på bilder från mobilen, eftersom sladden är putts vääck! Så slänger jag in lite bilder från förra lördagen, som var sjukt rolig! 16/10-2010 (inte 2009..haha Nickys kamera hade en inställning!)


Pussss på Helena! (bakom kamerasnöret, haha)

Jag ser rätt så glad ut vaa, hhaaha! ;) Jag och Gustav


Glad dans och två suuuperglada, snygga tejjjooor! :D

Jag gillar att pussa till kameran.. eller att vara superglad med tummen upp.. Det är typ mina kameraposer! ;D

Puss!♥
/FRIDAAAA

Coola bananer, coola bananer, coola baaanaaaneeeerrrr!!

Tjaaaabbbaaaa!

Nu ska jag snart till skolan för att ha spa på frisörlektionen, hihihih feeeett najs att ha spa i skolan på lektionstid! :D

Somnade rätt sent igår för låg och läste boken.. Huuuaaaligen! (ha ha) den är hemsk. Fyyyy. Typ, jag drömde nån slags mardröm och då var den boken inblandad, inte okej! Måste läsa klart den idag eller ngt.

Puss!♥

Dagens läxa

Något jag lärt mig idag är att man aldrig ska  ställa upp på foton när man har en dålig dag eller när man gör fula miner. Det finns en väääldigt stor chans att det hamnar på facebook. Såg precis några fina bilder på mig från en fest för någon vecka sedan och fan va pinsamt, okej nu säger ni herregud bjud lite på dig själv, men neej fan inte när det är fula bilder!

Ett exempel lixom...



Deppmode

Den här veckan har inte varit den bästa veckan precis, har varit demprimerad och jävligt förvirrad, jag intalade även mig själv att inte bli sårad men jag blev det endå. Tur att man har underbara vänner som finns där och stöttar en! Men nu ska jag släppa allt och se frammåt. Nästa vecka är det halloween och LOV! Längtar som satan, det ska bli det roligaste höstlovet någonsin!






Smart.

cykelställ

Snart kommer Frida o Nicky hit o vi ska ha myspys här :) Först skulle vi kanske till Experience med F är sjuk, så då blev det hemmakväll istället. Lika kul det också ;)

Jag lovade att bjuda på mat, så nu ska jag leka matmorsa och göra pizzadeg...Måste bara googla nått snabbt recept, för egentligen skulle jag gjort degen tidigare men jag glömde bort det :S

oj, nu kom visst frida, vilket betyder att jag måste sluta med mitt fantastiska inlägg och gå ut i kylan till Ica. 

hej dååååååååååååååååååååååååååååååååååh
 


Känner mina vänner lite för väl?


Hahah Nicky ska alltid sammanfatta allt, förut va det fan femtio ggr i en konversation, såå söööt! ♥

Puss!♥
/Fridaaa

gryymt sa grisen

Omgaad, SNÖ!  

Hade slapp idrottslektion idag, snögubbetävling. Jag, Helena och Bella gjorde denna grymma gubbe:


Helena o Bella posar vant framför kameran ;) :)



Ah.

Egentligen brukar man ju ha morot till näsa, men vi hittade ingen på fotbollsplanen, så vi fick ta en apelsin i stället. För det fanns ju såklart på marken.

Pus
Helenaaaaa


  



Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

.. Det var väl roligt....NOT! Eller.. Lite ,liiite mys med snö utanför fönstret.. Fast.. Snö.



Tidig morgon...
Puss!♥
/fridaaaa

Måste. Städa.

Nu är det sådär jäkla stökigt igen. Kläder över hela golvet..! Min garderob är för liten.


S.Ä.X.I.

Äventyr ute i skogen!

Idag under idrotten så skulle vi gymma ute i skogen? Och fan va grymma vi va! Sedan skulle man fotografera allt också, de va de roliga med det hela! Så här får ni se två riktiga skogsturkar som gymmar mitt i skogen, helt fullständigt normalt;)









Coooolingar!:D

Sollarö ♥

Jag älskar mitt (eller okej, mormor och morfars..) landställe där vi är varje sommar någon/några veckor. Samma sak i år. Det är så fint och fridfullt. Mysigt och fyllt med minnen.


Jag på landet i somras. Tycker bilden är härlig.. Mobba inte mina cepehöfter bara, okej?!

Pussen!♥
/Fridaaa

19 oktober 2010

Tjenixen!

Majgod. Imorse var jag trött, typ zoommmmbiiiee! Somnade nästan på väg till skolan, inte okej! Kände mig allmänt ful och trött idag. Usch.
MVG i arbetsliv :D Glader på det! Ont som fan i armen och kommer såklart alltid åt den, hela tiden! Så typiskt..

Nu ska jag jobba matte, dricka cola och kolla på Top Model.. told ya! ;D

Puss!
/Fridaa


Jag i söndags! :D


A day without you is like a year without rain

Varför ska det alltid vara så komplicerat? Varför ska det alltid finnas en pusselbit som saknas?


♥.♥


Från i lördags morse då vi bakade chokladbollar, hihi! Älskar att allt blev lite knas på denna bild ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model 14, äälskar det! ♥

Puss!
/Frida

FUCK YOU!


Bing-Bong

Liten tanke sådär nu på kvällen; Jag gillar att vi superbloggare (jag, frida o nicky för er som inte kopplade) skriver varsitt inlägg om typ samma sak xD mihiihii KNASSSS! ;)

fast som frida sa, vi skriver ju ur olika synvinklar. så its allraajjt.

Nu har jag sett Himelen. himmelen? Himmeln? himeln? vafan! him*punkt, punkt, punkt* är oskyldigt blå, iaf. Den var jättebra! Såg med min syster och min mormor, det var nämligen vår julklapp till henne (mormor) förra året, men det har nte blivit av förän nu...woups liksom!! ;)


pöss pöss // HELL


Grym lördag!

Grymmaste lördagen på länge, åt först middag med Frida, Hellie, Felix och hans kompis as mysigt och sedan drog vi på fest i typ stocksund? Det var jätte kul och jätte trevliga människor! Vid typ två drog vi oss mot Frida för att slagga där, det slutade med att vi lagade nudlar 3 på natten och jag somnade på fridas köks golv? Hahhaha fast hamnade sedan i Fridas säng som tur är! Idag så vaknade vi sjukt tidigt, helt stört men har mysat med mina bästa vänner typ hela dagen och senare på dagen åkte ja och hälsade på william, min beebis! Iaf grym helg bortsett från fredagen!









Skrivet med pennor som inte går bort, Scooore!






Puss/N

kukkelikuuuuuuuuu!

Nu har vi vaknat. Frida har trillad ner från sin säng (soffkuddar) och just nu klagar hon på att hennes arm smärttttar. Det gör den nog. stackars frida. Nu fick hon ta bort alla tallrikar också. mihihi .

Nicky typ sover med huvudet hängandes ner från sängen och Iphonen i handen. Eller så var det hennes glajjor. Eller så var det en penna. JAG SER JU INGET så jag vet inte. -.-

Igår var awesooome! Först ringade frida mig och nicky o så åkte vi till henne. Fridas lillebrur bjöd oss på middag, jättegott :D. Sen åkte vi till nån fest nånstans i Stocksund. Det var ciccis kompis fest. Vi o cicci har inte träffats på jetteleeenge men nu bestämde vi oss för att göra det igen :) Det var jättekul att ses igen :)

Nu ska vi kolla på alla fina bilder från igår, och kanske kommer några upp på bloggen.

KRAAAM

Lyckad fredag

Så jävla irriterad just nu, är hemma och sjuk på en FREDAG. Hur kul är det lixom? Skulle egentligen på fest och var sjukt taggad men nu sitter man och typ dör och jag e så hes så att jag knappt kan prata och min brorsa och han vänner sitter utanför min dörr och håller på, lackar sönder-.-

Jag för några dagar sen typ...


Puss/N


TGIF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Snart kommer Helena och Ellinor o då ska vi göra skitsnygga skyltar och sen drar vi in till stan o säljer kaffe och bullar. :) Mina muffins blev awesome, lookie:


Möms möms

Det är nåt fel på min mobil som gör att alla bilder jag tar blir suddiga. Det är inte på grund av att jag darrar när jag tar bilder eller för att jag ser dåligt. nejnej. :)

adjö kära läsare(n)
Hell 


Chillkväll

Kom nyss hem från Fille va där me Hanna och Jocke. Vi satt och prata å typ chilla, galet nice! Imorgon är vi lediga och det är fett braaa! Ska sova hur länge som helst och om ngn ringer mig tidigt så ska den personen straffas! Man ska inte leka med mig när den kommer till att sova!

Hannis och jag i skolan typ! Vårt nya partytrick!

Puss/N

Update: Frida ring mig när som helst, hur tidigt som helst. Finns här för dig!<3


NÅNTINGGGG

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Nu har jag kommit hem från att ha varit barnvakt. Fick leka loppis (?) i över en timma xD. I kväll ska jag baka för i morgon ska jag, Helena o Ellinor ha Dagsverket :P Det blir awesome!!


Fast först ska jag för sista gången hälsa på världens finaste hund, lilla Ida.
 



Jag kommer sakna dig så mycket <3


Puzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Helenaaaaa

Att sminka Helena..

.. är inte alltid så lätt vill jag lova..! Men kul! :D
Hahahahaha såå sööööt! :D ♥


Puss!
/Fridaaa

New shoes!

Har använt mina sommar skor ända fram tills nu och det känns inte så bra, speciellt inte på morgonen eftersom att det är så jäkla kallt ute! Så drog till arninge en snabbis och köpte hem två par höstskor! Muchhoo fina!

Puss/N

Infinity!

Pappa kom hem, rättare sagt rullade in med en ny bil idag och ingen vanlig bil utan en Infinity! Åhh ja älskar den! Det bästa är att den har allt! Allt från tv till kylskåååp! Fett naaaaajs! Pappa ska lätt skjutsa mig till skolan imorn! Faan va ja älskar bilar! Ska ha körkort dagen jag fyller arton! Spikaaaat!




Upp och ner, ner och upp...!

Grisen gal i granens topp!

Titta hur atletiska vi är! Ah. Slå det om ni kan ;) <3



// Hå

Make sure your life is worth watching

Long tajm no see!
har inte bloggat nånting sen i torsdags för jag har varit lite bizzy ;)

För ett tag sen lekte jag konstnär och målade :) Detta blev resultatet:


Man ser kanske inte så bra för att kameran (okej, jag) tar så dåliga bilder. De blev lite fel färger o så, men man ser ju typ :)

Btw så hatar jag Photoshop. Det blir aldrig som jag vill och jag fattar aldrig hur man ska göra. Fick lite damp när jag skulle fixa med det nu och slog nästan sönder tagentbordet för att inget funkade. Så kan det gå ;)

Pöss pöss 
Hellieee
 


Detta sög ju lite

Jag är en snäll person, det har jag fått klart för mig. Andra säger det till mig och jag tar det som något positivt, eftersom de också verkar göra det.

Men, rätt så många gånger har jag förstått att det inte alltid lönar sig. Antingen får man inget igen för det, eller så blir det bara cepe och just nu känner jag mig elak. Känslor kan inte allitd besvaras, tyvärr!
Grejen med mig är att jag bryr mig för mycket om andras känslor för att kunna skita i dem. Vissa gör det enkelt, inget jag ser upp til i och för sig.. Men nu har jag gjort det och det känns bra. Inte mitt problem.. Ska iaf inte fortsätta göra det till mitt problem..

Så. Bra.

Puss på er!♥


Foto: Jaaaaag! (dvs, Frida..) Mina ögon alsooO! :D

11 oktober 2010


God morgon alla söta små lamor!!

Nu ska jag snart skynda till tåget, åka till skolan och ha frisörlektion! Wiii.. Roligaste lektionen, lätt! :D
Nu blir ni lite avundsjuka va, huuuh? Ni liksom åker till skolan, pluggar alla tunga NO/SO ämnen och blir booksmart. Själv får man väl köra lite naturlig kunskap och streetsmart-stilen? :D
Som sagt: Vissa måste plugga för att bli ljushuvuden, medan vissa kan chilla för de är redan så brighta! ;D


Pusss!♥

Oh fuck! :S

Det lönar sig inte alltid att vara snäll och trevlig. Fått bevis på det allt för många gånger.

I Nickys soffa

Chipsen bredvid mig är min middag, hihihihi... Nicky sa att jag måste ha ätit upp minst halva påsen innan hon kommer ut från duschen, annars vet hon inte vad hon ska göra...!! HAha ;D Nicky knas

Har iaf färgat Nickys hår nu och nu är hon som sagt inne i duschen för att skölja ur färgen, sedan ska jag platta det osv. :D Kollar på nån film på tv 1000 också, vet inte vilken det är. Animerad. Kan vara Wall-E? Fast det ser ut som plåtnicklas, eller nåt.... Jaja..!

Ha det! ;)
/Frida


Passar ju grymt till inlägget... not! Men hade ingen bild, så f.d. fb bild funkar fin fint !;D


Gissa vaaad?

Har nu bestämt mig! Ska bli mörkhårig igen! Frida ska färga mitt hår ikväll! Wieeee!



Puss/N

Fina..

...bästa vänner! Tack för världens gulligaste, mysigaste, bästa firandet man kunde få! Älskar er Frida, Johanna, Jossan, Nicky och Hampus (skrev i bokstavsordning så ingen skulle bli ledsen för att den kom sist i uppräkningen ;) <3). Och tack för finfina presenter!! Ni vet vad jag behöver...hihii.

...älskade familj! tack för alla fina och roliga presenter, för fina tårtan som söta kinessyster bakade, för att ni väckte mig i morse med era grymma sångröster och prassel ( fast iof var jag ju redan vaken...mihihihi). Och tack lilla söta, älskade mormor för att du kom hit.

...klass SP10e! tack för att ni sjöng så fint för mig idag! Jag blev så glad :)


KRAM PÅ ER HOMOSAPIENS SAPIENS!
nu ska jag sova.

Hellin, 16 jordsnurr.


It´s complicated

Åhh mitt huvud värker just nu, tror ja börjar bli sjuk inte bra alls och jag tänker alldeles för mycket på vissa grejer just nu. Fast livet rullar på endå. Imorn fyller en av mina bästa kompisar Helena 16 år och i övermorgon är det fredag=UTGÅÅNG! Fast nu ska ja dra och dejta kudden, ska sova innan tolv har jag bestämt!




My head is spinning right round...!

Igår gick jag hem från skolan för att jag hade ont i huvudet. Idag vaknade jag av att jag hade ont i huvudet. Knarkade lite ipren och alvedon, men huvudvärken försvinner inte. Vad är felet? Funderar på om det kan bero på att jag ligger lite konstigt när jag sover. Brukar typ ligga på mage o så har jag huvudet på massa kuddar, typ såhär:

Någon som tycker att jag är skillad på att rita? Hehee. Känner att jag platsar på min estetlinje... ;)
I allafall kanske är det att min nacke böjer sig åt fel håll som är problemet till varför jag har ont i huvudet?

BTW, jag är rosa på bilden för att det var den snyggaste färgen, inte för att jag har rosa-brittisk-färgad hud!

Iallafall, nu till nåt intressantare! :D

I kväll ska jag iväg och klättra!!! :D Det ska bli skitkul! Fast antagligen kommer mina naglar gå sönder, för det gör dom alltid när jag klättrar :( Funderade på att tejpa runt fingertopparna med sån där tjock tejp, typ silvertejp, men det tyckte inte min syster var nån bra idé.

See you later alligatoor! ;)







Sp10a<3

Helt seriöst, jag går i den stördaste, knasigaste men den roligaste klassen. Så jäkla glad att jag hamnat i en så sjukt bra klass! Stördaste klassen i hela Dagy!<3



/Niiickkyy!

Kanelbullens dag!!

Min söta syster Ullie drog med mig på bullbak idag efter skolan. Det gick riktigt bra, vi brände bara en plåt xD men de två andra (det blev jättemånga, för jag hällde i för mycket mjölk...!) blev mömsiga ;)

 
Awsomeee canelballs ;)

Annars dåååe, min dag gick snabbt som alla andra dagar. Först hade vi idrott och orienterade. Jag och min klasskamrat (hiiiihiiiiiiii) Helena var grymma på att orientera! Vi genade på bästa ställena, klättrade på hööööga berg, hoppade ut till ett träd mitt i vattnet för att ta en kontroll, och sprang hela tiden. typ.


Muchas hugs y kisses
// Helena


HAHAHA SER NI STILLBILDEN?

HAHAHAHAHAHHAHA SÅ JÄKLA FUL OCH LILLA FRIDA VILL INTE TA BORT DET! HHAHAHHA MEN JA ÄLSKAR DEJ ENDÅ! FAST DEN SKITFULA BILDEN. MÅSTE VARA DEN FULASTE BILDEN PÅ MIG NÅGONSIN!



Försök till videoblogg


Ja, vad ska jag säga?

Jag och Nicky skulle göra en videoblogg till våran blogg.. Det var inte så lätt och detta är typ lite bevis på det.. eller nåt?

(Snygg stillbild btw..)

Puss  ♥

I like to smile

Tänk om folk skulle le mer, vad mycket trevligare världen skulle bli.

Puss!♥
/FRAJDA

Varning för cheesedooodles på donkeen!!

Igår var jag o johanniiis på donken och johanna skulle köpa chilliecheesedoodles eller vad dom nu heter. När jag fått smaka en ( dom var skitäckliga...!) och hon ätit en upptäcker vi detta i påsen:

Ett friterat jävla nasty hårstrå!!!!!!! Sjukt långt dessutom :O:O

det var så snuskigt! och sen när vi går till kassan för att lämna tillbaka dom så hör jag hur typ en kock eller vad man nu ska kalla dom, säger:  Det är ju hår i ALLT som vi skickar ut idag!! *skrattskratt*

Precis det man vill höra.

Tips: ät aldrig sånna där utan att kolla noga i påsen (helst fritösen) först.

Något roligare: På vägen in till stan gjorde johanna sönder ett bussäte. wooups!

och den där delen man sitter på lossnade också och höll på att trilla ner xD

Puss o kraaaaaaaaaaaam
//Hå <3

Different but i like it!

Jag älskar ringar, så jäkla snyggt! Köpte dom här tre snyggingar från H&M för ett litet tag sen! Lite sådär udda, men ja gillar dom endå!


Gårdagen

Kvällen började lite knas, fast allting är utrett nu och jag älskar mina vänner oavsett vad! Iaf så åkte jag och Frida till danderyd sjukhus och mötte upp dom fina flickorna Hanna,Millan och Mimmi sedan drog vi vidare hem till Filip för att festa. Hade det jätte trevligt och det fanns en massa trevliga personer, kom inte hem förens klockan 2 inatt! Frida o jag däckade direkt och vi vaknade hungriga som fan så vi satt och åt korv! Skulle egentligen ut i kväll med men har så jäkla ont i magen så stannar nog hemma ikväll!

Glömde kameran hemma så inga bilder!:( Får vell BJUDA på den här fula bilden från en fest när ja va liten!XD Kan ni se mig, hahaha ledtråd: Pippi långstrump!


RSS 2.0