Vissa är som vissa är

Here is my suprise!


Hahahahahah! xD Sämst Nicky, men älskar dig ändå! ♥

Nu ska jag krypa ner i min gosiga säng och försöka sova bort min förbaaskade huvudvärk! :(

Natti ♥

Nicky svarar!



Till just dom där bilderna använder jag Picasa och jag brukar bara använda det. Enkelt och smidigt! Sen vet jag även att Frida brukar använda sig av photoshop och även picasa till sina bilder!

Puss!


Hö hö

Har precis kommit hem från att ha vart barnvakt och tjänat lite pengar ;) Riktigt slappt "jobb" som både är roligt och ger bra lön, hihi.

Idag har jag haft en jätteskön dag. Först lite vanliga lektioner och sen TVÅ TIMMAR BILD! :D Håller på att rita av en kändis med höga kontraster typ. Jättekul! :D

Jag ritar Channing Tatuuuuuuuum! Så jävla snygg! :O Lookielookie:



Nu ska jag tvinga mig själv att plugga matte. Prov imorgon, och har fått höra att det är sjukt många som blivit underkända :O Wish me luck!

XOXO ;)
Helle


Just nu.

Nu leker jag och Nicky. Träffades på busssen, hon hade inga läxor, så vi kunde leka! :D

Ser ut som.. jag vet inte vad..! ;o Ful, men men.. Båda ska väl vara med på bild i detta blogginlägg?

Nicky ligger och myser i min säng just nu. Filmade henne och hon lyckas typ inte ens ta sig ner från min säng, för hon fastnar i täcket och sedan ramlar hon ur.. Film kommer!

Pusssssss ♥

Winter

Joshua Radin - Winter ♥


Visst är den fin? Underbar att bara lyssna på, eller ha i bakgrunden. Tycker det är en vacker låt, med typ vacker melodi. ♥



Foto: Meee ♥
Snart där igen...*suck*

Pusssen! ♥
/F

They call me shopaholic!


Mkt finare i verkligheten!



Köpte även två saker till brorsan eftersom jag är så snäll! Fast jag betalade ju inte men de är ju tanken som räknas!!(a)




ÄNTLIGEN!

NU, jaaa, yeeees! Mina kläder från h&m äntligen kommit! Det tog jävlarna en hel månad att sända dom till mig! Fast så är det om man vill ha fina saker! Lägger upp bilder senare på det jag fått hem!



Stooort paket ska de vaa;D


Näe men, jag tycker min hund är rätt så söt i alla fall..

Aaaw, min lilla ögonsten..! Gulleplutten.

Visst? :D

Puss!
/Fridaaa

Baby I like it!

Har gymmat idag med frida och det gick awesome! Jag sprang i tio minuter non stop! Hörde ni JAG sprang!  Det går bättre och bättre för varje gång! Fast en sak jag inte fattar har typ gått upp 2 kilo! Inte okej! Vi säger att det är muskler!!(a)


här ska det stå en lämplig rubrik, men jag kom inte på nån.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Jag är sämst att blogga. Dels för att det tar minst tio minuter för mig att skriva ett inlägg, och dels för att jag aldrig kommer ihåg xD  

Idag var det meningen att jag skulle följa med Äff och Änn och gymma, men jag har blivit sjuk -.- Eller, hela vänster sida av mitt huvud är sjuk. Vänster öra gör ont, vänster öga svider, och vänster näsa är täppt. Men höger sida är typ normal. Hm.

Åkte till skulan som vanligt, men stannade inte hela dagen. Av nån anledning blev jag mer sjuk innan matten, och var tvungen att åka hem. synd. När jag kom hem somnade jag och väcktes nån timma senare av att min kära syster plingade på dörren. ;)

Puss o hej
/ Helena <3



Ps! Någon som störde sig på de onödigt fet-stilade orden?





Matte är inte min grej!

Klockan är tjugo i tolv och jag har knappt rört matteboken! Jag pallar inte plugga på helger, eller vem gör det egentligen? Som ni kanske redan vet så har jag matteprov imorgon och jag och matte funkar inte! Sedan har jag typ världens sämsta matte lärare också! Hon är typ jätte förvirrad! Får vell hoppas att provet inte är så svårt imorgon!


Puss/N


OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

Kan bara meddela att jag hängde med Johan Palm igår. Fick syn på honom i gårkväll vid plattan, och jag ba skrek "Omgaaaad JOHAN PAAAALM!" och sprang fram o kramade honom och sa att jag älskade honom mer än min familj, och så föreslog jag att vi skulle gifta oss, där på plattan mitt bland alla mysiga duvor som flyger in i en.

njaaaa. Inte riktigt. Jag såg honom, och så gick jag vidare. vem är Johan Palm liksom? ;)


I dag har jag varit duktig och tränat. Spelade volleyboll och nu har jag ont i fingrarna. :( Blev säkert sjuk också för jag fick springa ut i kylan i bara shorts ( och tröja såklart ) för att hinna med bussen. 
Nu på kvällen kom mina småpysslingar hit så jag har spelat massa spel. Jag vann....;)

Pus Pus * som när Lady Gaga goes "svenska"*
Helena mittbena <3

  


Nacka forum!

Har spenderat halva dagen i nacka forum med familjen och mormor. Fick med mig lite fina saker hem! Vi åt även kinesisk buffe och faan va mätt man blev. Asså om ni inte varit i nacka forum så har ni missat något! Det är typ skitstort och de har en massa bra butiker!




Morgonpicz!

Bilder tagna med min nya, dyra systemkamera från Canon! Rekommenderar starkt. Bilderna får så färg, intensitet och skärpan e ju typ amazing! o.O Bildkvalite: HÖG!


Me atm.

Wii, vi har redan typ 16 besökare varje dag! Tack till er, det e ju rooooligt! :D Keep up the good reeeeading! ♥

//FRIDAAAAAAAAAA ♥♥

Ankliv, oooooh...Du som ber om spänning ser på Ankliv!

Hej ne*ers! Jag gästbloggar, coolt va? La ni märke till att jag faktiskt inte började med "Heeeeeej bloggennnn".

Okej, vad gör man när man bloggar? Ska man skriva om sin dag eller något?

Okej, jag vaknade klockan 10, åt frukost sen så åkte jag till Vendelsö och spelade en match som vi torskade med 4-3.
Sen kommer jag hem och märker att Emils kompis Alex hade fått låna en dator av en kompis så att jag kan inte spela CSS något mer, eftersom att det var hans Steam-acc jag körde på.

Sen så tänkte jag att jag skulle koppla in min dator till TVn här uppe, men det gick såklart inte för att vi har satt någon jävla grej som ser snygg ut, fast mamma och pappa tänkte inte på att man inte kan dra ur sladdar ifrån TVn. Nu ska jag gå på skithuset.

Hejs!

Sööörpan/Lölen/Sören.


Skåne i somras dårå..

Beslutsångest!

I slutet av sommaren så färgade jag håret ljusare och nu har jag typ tröttnat och vill färga det igen. Jag tror jag vill färga det svart, fast jag vet inte om jag ska göra det nu eller om jag ska vänta! Både H och F har färgat mörkare, frågan är om jag också ska göra det?;D


25 september :)

God mårgån!!
Vaknade av jag frös och upptäckte att mitt täcke typ hade åkt ner på golvet. Jag trodde att klockan var kanske 9 eller 10 så jag gick upp, men egentligen var den tydligen bara 8! Okej, inget ovanligt att jag går upp tidigt, men ändå. Jag skulle ju sova! Enåjjing år wott?

Nu kollar jag på Miami Inc, och börjar bli lite taggad på att skaffa en tatuering!!! En liten typ. :) Assnyggt!! 

Kollade också på Kenzas guldfyndserie. Så fina ringar!! 

 

En av ringarna!



GUESS WHAAAAT?

HEEEEEEJ PÅÅÅÅ EEER

GISSA VAD VI GJORT!?

SVAAAAR: FÄRGAT HELENAS HÅR BRUNT. SÅ NU ÄR HON INTE EN BLONDIN LÄNGRE! SÅ NU ÄR VI ALLA TRE BRUNETTER! BILDER KOMMER SNART!

Nu sitter vi här och chillar gaaalet, vi har även bakat pizzor och ätit cupcakes!(fettovarning) Puss så länge!



Besök i Danderyds gymnasium

Tjolahopp!

Ligger just nu på Nickys sköna nybäddade säng, made by her graaannmaaa! :D¨
Kom precis hem från Danderyds Gymnasium, hade studiedag idag så åkte och träffade Nicky och nåra i hennes klass! Jättetrevliga personer, kul kul! :D Hon slutade 11.40 så jag hon och Sofie väntade på Helena för att hon skulle sluta spanskan, sedan träffade vi även henne och hennes kompis. Träffade även Jossan, var ett tag sen! :)

Sen kan jag ju säga att jag typ ramlade in i Helenas spanskaklassrum när alla satt där.. typ lite pinsamt, men men..! Lutar man sig mot dörren och ska spana in och den typ inte är stängd så går det som det går..

Nicky hälsar! Enligt henne åt de kollaps i skolan idag..
Ska även säga  att jag dricker cola nu jag fick av Nicky, hihihi! :D Sen e vi fett sugna på Donken, vilket det nog blir för vi ska ju ändå till dansen sen.. Dock ska vi inte dansa, bara kolla på Helena! :D


/fridaaaa

N i c k y p i c k y

Chaaa jag är den sista bloggaren i denna blogg! Eller vad man nu säger iallafall jag heter Nicky som ni kanske redan fattat och jag är BÄÄÄST! Hahahaha pallar inte men iaf jag kom på den grymma iden med att starta denna blogg med mina två bästa vänner aka mina knasiga systrar!<3 Denna blogg kommer äga sönder alla andra bloggar eftersom vi är bäääst<3 och glöm inte att LÄSAAA!


Helena goes bloggerska

heeej, Hellie-hell cykelställ här :)

Idag har jag suttit barnvakt och tjänat lite cash! Först gungade jag och mitt ena barnvakts-barn. Det var sjukt länge sen jag gjorde det så jag blev fett illamående...! inte bra. Jag fick typ sätta mig på en bänk o vila! Kände mig som en gammal tant.

När jag kom hem hade mamma köpt sushi! Det var asgott fast råkade få på liiite för mycket wasabi på en. :S

Nu ska jag plugga. Kul liv man har liksom.

Puss o kram skumbanan!


Helt naturlig, och otroligt fin bild på mig. <3

RSS 2.0