Lööööuuring!

Ne men jag stannar hemma idag, sköntis. Pga? Huvudvärk och som jag sa, illamående. Varför? Så cepe, orkar inte. Men jaja, okej det går nog över snartis :)


Bild från 30 sep 2009,
hihi. Puss på hunden, ser jag inte lite annorlunda ut nu? :D Jag tycker jag ser fett liten ut på denna bild. Mina ögonbryn, vad har hänt på denna bild, haha! Här har jag typ min naturliga hårfärg, eller något i den stilen ;)

Pöss!
/Fridalajnen

Ringdingdong

Nämen tja!
Skola idag, jag var inte i skolan igår pegea. sjutk illamående, vettefan vart det kom ifrån, eller jo kaske. Nej, inte. Jag mår feeett illa, kan inte äta. Fast jag håller på att äta nu ändå, duktigt!

Asså jag skojjar inte, kolla på denna. Emil skickade den till mig igår jag dog först av garv. Haha deras frillor x) Lingdingdonglingdngdong ligidingligidningdingdingding! Haha dööör! x)

Kraaaaaaaaaamis!
/Frida

Världens vackraste röst ♥

Beyoncé Knowels


Döööör!
Nu ska jag sätta ihop en julmusik-lista på Spotify till mami! Första advent imorgon ju!
Puss!♥
//Frida


Love The Way You Lie - Part 2



// Fridaa!

X+Y- 67=38?

Shulelulu blöggissshen! Jag har varit grym idag! Jag har städat och jag har även pluggat matte med Hanna via skaajp! Lite sådär highteec. Vi har matteprov imorgon och jag ska fan få G! Efter skuulan imorn så ska ja träffa Frissaan en snabbis! Vi ska till täbban och jag måste hämta ut lite grejer och sådär. Det känns som vi inte träffats på år, men de kan ju bli så när man går i olika skolor och sådär men vi försöker att träffas så mycket vi kan, Wohooo. Men nu ska jag sova, ska upp om typ sex timmar greaaat!

En bild från helgen!


U T G Å N G

Ska möta upp jossan snart och sedan ska vi bege oss mot mörby c för att möta upp Hanna och alla andra. Vi ska på någon fest i älvsjö tror jag det var! Men nu måste jag springa till busseeeen!


Jätte fuuul bild men det är iaf va ja har på mej för er som undraaaar;)

PUSS/N!!

MOOOOONLIGHT!



Foto: Jaaag! (Frida Johanzzzsszzon!)

Fett cool syn från mitt fönster, huuh, va va va??

Ha det bäst alla söta!
/Fridaaaa

Morgoninlägg???

Ni får en bra låt att lyssna på hela dagen tills någon av oss hinner blogga igen (upptagna ni vet..?!) Just eftersom jag vet att när ni väl gått in här på vår blogg så stannar ni hela dagen, japp!



Ha en fin dag alla Lihanzokis!♥
/Frida

Skajpat

Wohoo imorgon är det fredag! Det bästa är att jag är ledig! Har egentligen en lektion men den är så onödig så jag orkar inte, heheh. Har förövrigt suttit och pratat me Hanna på skype och ätit chips! Är fett taggad inför imorn! Ska först möta upp några tjejer för en fika inne i stan och sedan blir det utgång me en massa fina människor!


Jag och Hanna abdullaaaa för någon vecka sedan!

lookie!

Dags att välkomna en ny medlem till familjen: Xperia xmini Pro!



Håller på att lära mej den just nu, och det lär ju ta ett tag. Med min förra mobil kom jag aldrig på hur man stängde av kameraljudet och hur hur man skulle göra för att svara när någon ringde utan att man råkade lägga på. :)  

Sov gott!
/ Helena, (hon den där med bloggpaus 24/7)  
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥FR10D♥


Vi tog ju skolfoto idag, detta är min frisörklass alltså! Många söta tjejer som man lätt kan gilla! :D

Dessa man ska gå i skolan med, varje dag, tre år framöver. Dessa man ska ta studenten med våren 2013. :D ♥
Puss på er! ♥♥

/Frida

HAHAHAHAHA psycho tjeeeej


Remember all the sadness and frustration, and let it go♥





Knark♥
Pussisar!
/Fridaaa

Samma gamla visa, men vet inte vad det är förlåt.


Me like, mucho!♥

/F

Man On Fire

Såg på två filmer, först den där svenska filmen Sebbe, ni vet? Helt ok, fast inte så jättebra. Sedan såg vi på Man on Fire. Vilken bra film! Denzel Washington och Dakota Fanning, två jättebra skådespelare. Gillades starkt och rekommenderar. Se den! :) ♥




Tönt.

Sluta vara avundsjuk. Skaffa ett eget liv istället för att sitt och läs om mitt och bli lack. Tack.
Puss!


Aaaw, stackareeee! Så skoen. Men hemsk :(

Pussisar till alla söta Lihanzokis ute i världen, tack för att ni läser våran blogg, underbart! :)
/ ÄFF

81.235.40.172 SKAFFA ETT LIV DITT RETARD

Nu är det så att en viss anonym person börjat kommentera Fridas inlägg, om det var inriktat mot mig så hade jag inte brytt mig, men nu är det så att denna fula, äckliga missfostret skriver saker om min bästa vän och sånt tolererar inte jag på något sett. Fyfan ta och skaffa dig ett liv, men jag förstår dig klart du är avis på Frida. Bara för att du sitter där bakom din dataskärm tjock, äcklig, ful och vidrig. Ditt missfoster det va sista gången du kommentera denna blogg! OCH BARA SÅ DU VET SÅ VET JAG VART DU BOR, DITT IP HAR LAGRATS DITT PUCKO!


Kalla mig tönt, men denna låt gör mig alltid så glad


Hahaha, så jäkla söt film också! Kommer ihåg första gången jag såg den när jag var liten, fan vad jag grät xD


Svenska versionen, lika bra, om inte bättre! :D

Njut nu lite alla söta bloggläsare! ;)
Pusspuss!

/FFFFFFFFF

♥♥♥♥♥

Har precis lärt mej hur man gör sånna här (♥) hjärtan. Så nu kommer jag börja använda dom, typ 100 år efter alla andra x) ♥

Det blev stan med Frida idag. Jättemysigt och kul trots att det var (och fortfarande är...) blask och snöregn. Vi satte oss på ett café inne i kungshallen och fikade latte och började prata. Har haft lite saker som "tyngt ner mitt hjärta" ( ;) ) de senaste dagarna, men efter långsnack med bästis känns det bättre :) Tack Frida ♥

Kom hem vid 5 ungefär, och började laga tidig middag. Det gick jättebra förutom att jag råkade glömma att stänga av plattan och la sedan en plaststekspade på. Den är ganska smällt nu men man kan fortfarande se att det är en stekspade :) . Men det började inte brinna, och det är ju det viktigaste.

Sen åkte jag iväg på friskisgympa med Emmy. Det var jätteroligt, men var inte riktigt beredd på att det skulle vara djungelinspirerad afrodans i passet :S . 



Puss o hej, Helena ♥
 


Historia suger!

Åhh jag måste endå ta hem priset för världens sämsta pluggare! Jag skjuter alltid, verkligen alltid upp mina läxor tills den sista dagen. Så har suttit nu i tre timmar i streck och bara skrivit på min dumma  uppsats om två fula gubbar som upptäckt stilla havet eller något, fast jag pluggar alltid bäst under stress så där har ni min ursäkt! Haaa! Konstigt nog så är jag färdig snart så det känns braaa!


Grrrr...

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt♥





/F

Nattöntar


Eh, ja.. Fråga mig inte varför jag skrev att det var bra som vita flaggstångar.. :$ Men så är det, och det är så det är.. Så det så..

Jag borde sova nu, har ont i halsen!
Jag kommer dock inte kunna sova, tänker för mycket. Älskar att tänka, men älskar inte tankar som man inte själv väljer att behöva tänka på. :( De bara tränger sig på ändå, så ligger man där och funderar, inte OK.

Aja.
Puss!

Det får inte vara sant!

Åhh herreguud det ska tydligen bli snöstorm imorgon, UNDERBART....!




Awesome höstlov

Ett riktigt grymt höstlov måste jag säga! Jag har gjort en massa roliga grejer! Så som att festa galeeet med mina underbara vänner, åka buss mitt i ingenstans klockan 3 på natten, välta en soffa och rammla mitt på dansgolvet, lagat mat mitt i natten och en massa andra grejer! Gaaaalet bra höstlov! Och imorgon är det skola? Taggad? Ohyees! Ska bli så roligt att träffa alla och får inte glömma mackans keps imorgon! Aja nu blir det sängen för min del! Puss!



Puss/N


Söndag!

Sista dagen på lovet dåra! Snart kommer brudarna hit en snabbis, helena har med sig presenter. Så himmla söt! Undrar vad det kan vara.... Aja jag får vell reda på det snart! Nu plingar det!


Bilder från Igår!

Som ni kanske vet så var vi på fest i sollentuna igår oh det var grymt! Fast de blev knasigt i slutet och jävligt kallt men ähh, här kmr bilderna!












Mer bilder finns på FB, Puss/N

Nytt i Garderoben

Haaaar äntligen hittat ett par snygga jeansleggins med fickor! Funderar på att köpa ett par till fast en annan färg med hål i imorn! kirrade även hem 3 nya tröjor!






Snyggt vaa? Sitter förövrigt och snackar med Frida och Gabriel på Skype! Ska forsätta snacka med knasbollarna nu! Puss/N!

Lights will guide you home



Det luktar mat


Stört najs för jag är sjukt hungrig! Sitter osminkad, med Felix Monsterkeps och hittade ett par glajjer, lyssnar på musik och gör inte speciellt mkt. Förutom att vara snygg dåråå..

Puss♥
/F

02:39

Soft dag, vaknade vid 2? Tog en lång dusch, mötte upp Hanna i Mörby, drog hem till henne, Fille kom dit, chillade galet och vi åt jordgubbar med glass, drog hem till Fillle en snabbis och sedan rullade vi vidare till stan, killarna skulle till IO men de va tråkigt där så vi tjejer plus gabbe drog till burgerking, åt cheese doodelse men brände tungan. Kom hem vid tolv typ och nu ska man snart sova! Intressant vaa? AA absoluuut!


Hahahaha! Jag, Milla och Hanna i tisdags! Coolingarna mitt ute i ingenstans!


Älskar.


Vi.

.

Typ Du, fast någon annan?

Trötttiiiiiiiiiiisen "VE TRE"

Hemma från Nicky nu! Den tjejen tar alltid upp hela sängen, så man vaknar typ halvt nere/på kanten..! ;s Men men..! Nu blire duschen för jag känner mig unfreeeesch! Och sen hööööööörs viiiiii!
Brb!
/Fridaaaa♥


Mysig höstdag :)

Idag har vi varit inne i stan o shoppat. Det var jättekallt och blåsigt, men kul ändå. Det blev lite köp för min del, bland annat ett par skor. Ni får se en bild sen, hinner inte lägga upp nån nu för ska strax springa iväg till bussen för att träna.

Igår hade vi myskväll hos Frida: lagade middag, kollade på en dålig film, och sen bara låg vi och pratade om allt och ingenting ;) . Sen mitt i natten gick vi ner till köket o gjorde fruktsallad. Att laga mat mitt i natten har typ blivit vår nya grej... Mollie var också med i köket, och hon är såååå gullig i sin lilla tratt. :)

nu måste jag ruuuusa till bussen! ;)
Kramiis


älgar i öknen och kameler på gatan

chaa alla gooa gubbar!

Ligger på fridas säng och kollar på när hon städar sitt rum. Nyss hittade hon en grytlapp i sin garderob..(?) Tänker inte hjälpa till, mohahHAHAHA. Snart kommer vår tredje halva hit o då ska vi CHILLA och äta. Möms.

Nu hittade frida min pincett med typ massa läppstift på. Vi karvade lite grann i fridas läppstift i fredags. Läppstiftkonst ni vet.

Frida sjunger galet högt och vingligt. Det låter...speciellt. ;) <3


myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys

hej svejs i lingonskogen
<33333333333333

Halloween

Gårdagen blev riktigt lyckad förutom vissa missförstånd och grejer. Kvällen började iaf hemma hos mig för en liten förfest där vi alla fixade oss och sådär sen vid nio drog vi till enebyberg där själva festen var. Dansade, skrattade och välte en hel soffa och rammlade mitt på dansgolvet. Jaa så kan de gåå! Hade grymt kul! Vid typ halv två drog vi hem till Hanna för att sova och precis när vi ska sova så hör vi ngt och då är det gabbe som står och kastar sten på fönstret. Faan va rädda vi blev! Iaf så vaknade vi vid ett typ och åt frukost och chillade galet med mina söta brudar. Ja kom hem vid hem 5 och har varit hemma sen dess. Sliten efter en lång helg med mycket fest, men så väääääääärt!

Ängeln och djävulen








Mer bilder finns på FB;D

RSS 2.0