Tavalodet moborak

Idag fyller någon som stod mig nära för några år sen år. Hon kommer nog aldrig läsa detta men jag vill ändå skriva att ja tänker på henne ofta och jag saknar henne. Synd att allt blev som de blev, men så är det me livet... Iallafall grattis på din födelsedag.

Teenage crime <3

Såå gammal men såå bra, tänker bara på helg när jag hör denna grymma låt, och apropå helg, denna helg kommer äga! Imorn blire fest me världens bästa. De kommer bli gaaaalet! Och på lördag blire 18 års fest för goozen martin:D



Puss nickäääy

Resultatet

Fick hem mina färglinser för några dagar sen och jag prövade dom igår och jag blev riktigt nöjd, fast tog bilden med mobil kameran så de blev inte så bra, men bättre än ingenting!

Gröna linser!
Nickääy

Söndagsmys

Nickääy

I´m in love

Puss nickääy

Dregel

Kan man bli kär i kläder? För det har jag blivit! Kolla bara på den här tröjan är den inte underbar!? Den SKA införskaffas till min garderob så snart som möjligt!
Puss Nickääy

Taggelitoo

UNTZ UNTZ UNTZ snart äre fredaag och om planerna går som dom ska som kommer detta bli en grym helg! Måste bara hitta två snygga outfits, fredag och lördag. Men det ordnar sig, det gör det alltid! Är grymt taggad!
Åhh dreglar lite när jag ser detta...
Kan någon ge mej detta???
Puss Nickäääääy

Färglinser!

Wiiiiie har klickat hem färglinser, längtar galet tills dom kommer! Har lixom haft samma färg i sexton år. Det ska bli skitkul att pröva på något nytt! Beställde hem gröna och blåa så nu återstår det bara att se hur de blir. Och dom blåa kommer inte bli så blåa utan dom kommer bli grönblåa elr något sånt aja ska bara pröva för skojs skull!
Freshlook Colorblends Gemstone Green Med Styrka
Och dom gröna kommer inte bli såhär grönt men lite grönt typ, hahaha knaas
Puss Nickääy

Hoe Hoe (haha), finns det några snälla barn här?

Nej men.. älskar fjortisar så det är lugnt, jag får driva med dem.. (.......)
Hej!
Då!
Kram!
// Frida JJJJJJ

"Ja de e ju ostronfredag på fredag!"

Igår hos mormor och morfar.. Slutet är rätt awesome ;)
//F

en lite lugn lördagskväll ♥

nu ligger jag på vardagsrumsgolvet och lägger 1000-bitarspussel och lyssnar på Elton John och Adele.  grymt sa grisen. och jag. :)


bara 846 bitar kvar nu 

med kärlek,
Helena äll ♥


Vänta ni bara!

Snart kommer jättefin videoblogg från ikväll med lillebror! Värd. Hemma nu i alla fall. Är så hiiimla trött så jag orkar verkligen inte dra ut eller träffa någon ikväll! Vill sova, men ska inte än :p


Bara för att jag och H precis kom fram till att denna låten är fett mysig och lyssnar på den så:
And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world
Gay!
Puss!
/F

♥kommerejpånånrubrik♥

Ibland (okej, ofta) har jag sån otur. Hela veckan har jag funderat på att köpa en One Piece, och så idag drog jag med mej Frida (och Nicky, fast hon kunde inte :( ) in till stan för att köpa en. Och så kommer vi in i affären, jag hittar en som jag gillar o så provar jag den. Men så är den för stor, o så visar det sig att det inte finns några fler i andra storlekar kvar! Och det skulle inte komma in fler förrän i slutet av januari. Så irriterande. Dessutom blev en som jobbade där arg på mej för att jag, omedvetet, råkade släpa en lite på golvet där det tydligen var smutsigt när jag skulle ta den till provrummet.

Fick iallafall åka hem i det mysigt slaskiga vädret utan nån.
awesomness.

      
Funderar på att köpa på internet istället. :)


/ Helena ♥


Såhär kul har vi haft idag.

De bästa bilderna på oss finns dock på Cissis mobil.. Vi typ dog av skratt på engelskan. Så fula vi är, men ändå otroligt söta. Javisst!
Mötte upp H efter skolan, hon kom diiit och såg när vi hade massage på idrottslektionen. (serious shit alltså)
Nu ska jag försöka uppdatera min mobil, lyckades inte förut. Men jag ska fan lyckas. Jag är fan bäst.
/F

Senapskrull,näsborre,far

Hahaha jag kollade igenom bilder från Gotland på fb, och jag började typ asgarvar. Fattar om ingen har den blekaste om vad vi skriver x)
Underbar vecka på Gotland med H och hennes familj. Kult! ♥
/F

Sexy mama!

Har ni sett Helens senaste profilbild? Den är skit fin, ja typ smälter!
Var så tvungen att påpeka det!
//NICKÄÄÄY
UPDATE: JAG TYCKER OCKSÅ DET, SÅ DET SÅ! // FRIDA

Jag är så dålig

För det första vaknade jag klockan typ två idag. Bra Frida! Mamma väckte mig runt tio och ba "Du kanske inte ska sova så länge idag? Det är ju skola imorgon" Haha, jag ba: "aah" *somna om, sova fyra timmar till* Gillart'! ;)

Så har jag ett arbete om kondylom att skriva. Okej, påpekning: det är typ fett lätt. Hade tänkt att göra det innan lovet, men.. Vad gör man om inte skjuter upp? Till imorgon. Dags att skriva? Ja. Kondylom.. fett intressant..
Aja, det går väl på tio min om jag är så smart som Markus påstår heela tiden ;)

Jag har typ lekt lite med bilder idag. Kan inte bestämma om jag gillar den eller inte. Äsch. Skit it. Jag är hungrig. Tjing!
/F

Back to basic

Jahap så var detta lov slut, det har varit ett sjuk jäkla bra lov kan ja säga! Har gjort allt från att åka utomlands, en resa ja aldrig kommer glömma! Till att festa galet med mina brudar och alla andra fina människor! Aja tillbaka till verkligheten som man brukar säga! Nu är det bara att vänta till nästa lov och då jävlar kommer det att hända grejer. Längtar gaaaaaaaaaalet, fast får inte berätta än men de kommer!;)

Tre bilder från detta underbara looov!



VIKTIGT INLÄGG, HELENA ÄR DÖD!!!!!!!!!

Hejsan alla vänner!!!!!!
Mitt namn är Isabelle Alice Beatrice Törnqvist af Ström och jag ska underhålla er i detta inlägg!!!!!!!!
Vi kan börja med att dra ett skämt. Det var en gång två tomater som gick över en väg. PLÖTSLIGT kom det en pansarvagn och körde över den ena tomaten (den andra lyckadess göra ett awesome ninjahopp och klarade sig utan några livshotande skador, pjuh!!). Då sa ninjatomaten till sin kompis som låg platt på vägen "Hej ketchup!"

Nu är vi uppvärmda och humorn är på topp. Ni undrar säkert vem jag är? Jag är Isabelle Alice Beatrice Törnqvist af Ström. Jag föddes på denna jord med ett budskap från min far, gud, att bringa fred och kärlek till alla varelser där ute. Mitt favorit djur är Vattensalamander (fantastiska varelser!) och min favoritfärg är neonbrun. Jag är en en tjej på 17 galna jordsnurr och jag söker bloggvänner i alla åldrar, tjej som kille, katt som råtta!! Mina intressen är att skogsvandra, spela cello, klarinett och blockflöjt. Låter jag hipp? Fatta tangenbordet och hör av dej ;) ;) ;)

Ps. Jag är vegan, laktosintolerant, glutenallergiker, pollenallergiker, pälsallergiker, dammallergiker, feminist, nykterist och fredskämpe. just so u know...
Ds.
Ps2. Jag är inte oskuld....... ;) (testar gärna på nya grejer!!) ;)))))) 
Ds2..

Nu ska jag dansa med Helena! vi e partytjejer, gillar å festa. Hon ska bara blanda klart apelsinsaften å sen KÖR VIIII WOOOOOOOOOHOOOOOOOOO!!!!!



(Ja det är jag på bilden ;) Het, ja vet!!!)

Bajsbajs!
Your Lover, guds dotter, din idol...

Ps3. ang rubriken... SKOJA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA. hon hälsar
Ds3..

Say something, anything. BANANA HAMMOCK!

HAHAHA x') J.D. in my heart forever ♥
//Fridiis

Feeling fab?

Not at all.. ;)

(ja, det är individuellavals-pappret som hänger där..)


Dagens outfit? Haha..
Vet ni hur mycket jag älskar mina zebratofflor? Gr8 att jag snodde dem från min lillebror.

/ F

nollnollkolonfyrtiotvå

Nu är jag hemma efter en kväll med min lilla mysiga och älskade, men oj så tokiga, familj. Först åt vi middag på en grekisk resturang och sen kollade vi på bio, The Tourist.

Innan var jag ju och shoppade med Frida. Köpte två hårfärgningsförpackningar (mitt spretiga och ostyrliga hår kräver två flaskor, vilket = över 200kr bara för lite färg, vilket i sin tur =väldigt schysst för min svajjiga ekonomi) och en kortare t-shirt i rosa/persikofärg. Brukar inte ha så mycket färg på mina kläder annars, men kände att det var dags att ändra på det. Passar till i sommar också. :)




Nu ska jag umgås med mina vänner på MSN ;)

Sov sött! ♥
//HELENA.


Goooz

Jag e SÅHÄÄÄÄÄÄR uttråkad just nu. Har suttit och degat hela dagen snacka om deppmode! Aja nu vet ni hur kul jag har det just nu hehhihihhöhhöhehh3h33h3 aa ni fattar hur tråkigt jag har det just nu! Blääää

Åhhh ta mig tillbaaaaaax


Mami är så söt


Haha! :D
/F

Nicky is back!?

Nää men kände för att blogga lite, har inte gjort det på evigheter! Iallafall mycket har hänt. Jag har varit i egypten med en massa underbara människor, jag har firat nyår med människor jag tycker om, jag har fått nya vänner och även vänner för livet! Iallafall om ja skulle skriva ner allt så hade blvit några 100 sidor så vi skippar det!

Gårdagen spenderades iallafall med snyggingarna Jennifer, Saghi och Sara vi åt på mongoliska resturangen och efteråt så åkte vi hem till Sara för att ha myskväll, fast Jennifer va tvungen att åka hem så de va synd..:( Påväg dit kom även Martin med oss hem tll Sara och vi alla hade jättekul. Sov även över där och ja kom hem för några timmar sen. Och det här me bloggen, ja ska försöka blogga mer men ja typ hinner inte men ja ska försöka, promise!


Mina små älsklingaaar!

Tisdag 3/1-11

= Mario Kart med F och Tiger.

Fast först ska jag hoppa (inte gå) in i duschen och tvätta håret, och sen måla om naglarna. Tydligen fräter kloret i Fridas pool bort nagellack (eller så kan det kanske bero på att mitt budgetnagellack suger, men det kan jag ju inte erkänna). Hade nämligen nymålade och fina naglar igår innan vi badade, men efter var hälften borta. Inte okej.

Måste också påpeka vår fina statistik.
Jag blev asglad när vi hade typ 21 läsare för första gången (det tyckte jag var fett många!) , för då såg vi liksom att det var fler än våra familjer som läste...Men nu, 112 läsare! Jättekul!! :) 
Känner kanske inte riktigt att det är min förtjänst, eftersom jag skrivit kanske 10 inlägg sammalag, utan Fridas eftersom hon är bloggaholicen och skriver nonstop. ;) 


Så glada över statistiken blev vi att vi gjorde några graciösa glädjehopp! ;)

// Klas-Göran a.k.a Helena ♥


woooaw, vad fan hände med statistiken? ;o

Haha, välkommen alla nya läsare? :D
Vettefan vart ni kommer ifrån, men fett kul! Ibland om man registrerar sig på nån sida som lovar mer trafik så kan den ju höjas, men nu har vi inte gjort det och vi har bara random läsare.. :) Men, jättekul så fortsätt! ;D

Hade en jättetrevlig kväll igår med Hampus och Helena. Vi badade bubbelpool och snackade.. om allt? Haha, så underbara människor med massa humor, fits me perfectly! :D

Idag ska jag antagligen göra något med Helena och Cicci. Ska bli kuligt. Blir tv-spelsdag verkar det som ;) Mario Kart osv. Mario Kart i mitt ♥
Pussen! ♥
Jag igår när jag och H var ute och fotade och lekte i snön, hihi ♥
/Lars-Olof a.k.a Frida

Onödig lista, varsågod och njut.

Ditt namn: Helena/cykelställ/tönt/Hå/Hell/Helle/retard/Hellie, mm. Kärt barn har många namn...;)

Nämn något som gjorde dig glad igår: När Nicky berättade om sin massage hon fick i egypten och massören drog upp hennes ben till huvudet typ, och flashade henne för en turkisk man. Det var kul :)

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov :) För en gångs skull.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på ”John, Kate plus 8”. Den lilla med glasögon är sååå gullig! Aaden heter han.

Det sista du sa högt: Någonting som skulle låta som texten i ”The quiet things no one ever knows” (Brand New), fast som självklart inte stämde överens med vad de egentligen sjunger.

Det senaste någon sa till dig: ”Nej, jag damsuger”

Vad har du druckit idag: Ett glas mjölk

Vad var det senaste du åt: En rund knäckismacka

Vad var det senaste du köpte: Lösögonfransar från Kicks. 

Vad är det för färg på din ytterdörr:
En brun, och en vit. Båda jävligt fula.

Vad är det för väder hos dig nu: Istid typ.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, klart jag gör! :)

Sover du tungt: Nee, alldeles för lätt.

Drömmer du mardrömmar: Ja, alltid samma, riktigt läskiga om en typ stål-riddarborg i öknen...(?)

Trivs du med ditt jobb: Skulle trivas med vilket jobb som helst om jag kunde få ett. Här är man arbetslös förstår ni. Och kommer nog alltid förbli det.

Vad ser du om du tittar till höger: Mamma som målar naglarna, läser tidningen och dricker te.

Vad gör dig glad just nu: Att jag har en dator så att jag inte sitter uttråkad dennna morgon. ;)

Vad ska du göra härnäst: Leta reda på min mobil som är spårlöst borta, igen.

Höger eller vänsterhänt: Bådeoch, fast skriver med höger.

Humör just nu: Förväntansfull på vad denna härligt kyliga vinterdag har att erbjuda! *en mycket diskret BLINK*

Kläder just nu: Randiga sockor, randiga pyjamasshort, och t-shirt med randiga ärmar. Alltså en mycket fin och matchande outfit.

Hur många kuddar sover du med: Totalt 5 brukar det bli. Tre stycken vanliga, och en lång korvformad kudde, och en stor rund.

Spelar du något instrument: Eh, nei. Bäst så för oss alla. ;)

Vad är viktigast för dig: pengar, makt, status, materiella saker, och allt annat som är ytligt. Såklart. ;)

Är du kittlig:
lite kanske :)

Snarkar du: Enligt mej: NEJ. Enligt syster: JA. Men alla vet ju att jag har rätt.

Stjärntecken: Våg. Vilket är sämst.

Äckligaste insekten: alla äckliga smådjur som krälar, kryper och skrämmer.

Längtar du mest efter just nu: Att få gå hem till Paz (fridas awesome namn på Nicky) och spela The Sims 3 ;) hahaha.

!!! Observera att alla svar är skrivna med högsta grad av seriösitet. !!!

XO XO


@ nickys bed

Jag och nicky får just nu dubbelmassage av Frida. Hon är utbildad egyptisk masserare på st erik, och har precis fått lära sig "tvåfingergrepp" och "ormen". vad det nu är. Skönt tycker nicky iallafall som ligger och stönar så fint. ;)

Frida ville att jag skrev om att hon tränade sin vighet. Så nu gör jag det. Kära läsare: Frida tränar, tro det eller ej. Hon sitter och tänjer medan hon smsar. Man blir nästan lite tårögd. Snart är hon lika vig som jag, mihihi. ;)

puss/kiss/beso/halik/shamidad


RSS 2.0